středa 24. listopadu 2010

Pop-Up v Nuslích

Díky spolupráci s dámami z BellaBrutta máte  od včera (tj. 22.11.2010) do 10.12.2010 možnost prohlédnout si, vyzkoušet, ale hlavě i koupit denim, který v Čechách zatím nikdy nebyl k vidění. Džíny se prodávají u příležitosti prodejní Pop-up akce v showroomu BellaBrutta. Díky Vám, holky!

Recepce, kasa, info, all-in-one
Velký prostor, mnoho k vidění


Jedná se o velmi omezené množství z kolekcí švédských značek Denim Demon a Indigofera a také špičku džínového trhu, jedinečné džíny z dílen japonských mistrů - Momotaro.

waiting for you...

Denim Demon je v podstatě rodinný podnik nyní sídlící ve Stockholmu, ale kořeny má na severu Švédska, v kraji, kde žíjí Sámové (Laponci). Vliv kultury Sami je vidět na všech detailech těchto džín. Střihy jsou jednoduché, klasické a v nabídce jsou nyní pouze džíny neseprané (raw, rigid). Pár kusů je vyrobeno z materiálu selvedge. Budeme se věnovat na blogu této firmě blíže již velmi brzy.

Strážní věž Denim Demon


Indigofera je také švédská firma, založená roku 2008. Název je samozřejmě odvozen z jména rostliny, ze které se původně barvivo na džíny kdysi vyrábělo. V nabídce jsou džíny selvedge, raw, ale i v různých originálních sepráních. Dále pak flanelové košile a bavlněná trička. Zajímavostí jsou deky, vyrobené v Norsku z vlny ovcí  žíjících ve velmi studených krajích na severu Norska. 

Indigofera - nejen rostlina


Vše je velmi pečlivě vybrané, materiál, střih i design. Také této značce bychom se rádi věnovali blíže, už jen kvůli vytříbenosti, se kterou přistupují tito borci ke každému kousku z jejich kolekce.


bavlna, flanel, denim - vše v nejlepší kvalitě


O Momotaro se zde již psalo tady.

Strážní věž Momotaro


U žádné z těchto značek se nekonají nějaké přehnané designové výstřelky. Vše je střídmé a na první pohled kvalitní. Fotografiemi nelze zprostředkovat osobní pocit při styku s těmito jedinečnými kusy oblečení.

Otevřeno je každý den ve výše zmíněných termínech, od 12:00 do 20:00 na adrese Kloboučnická 13, v Praze 4 - Nuslích. Vzhledem k tomu, že každý kus je ve své velikosti jedinečný, neváhejte a přijďte. Do 3.12.2010...

3 komentáře:

  1. v showroomu BellaBrutta jsem již byla a je to moc pěkné místo. myslím, že něco takového v Praze chybělo

    OdpovědětVymazat
  2. Ó ano, s tím naprosto souhlasím. Stará továrna na klobouky je parádním místem pro akci jako je tato. Pochvalu vyřidím

    OdpovědětVymazat
  3. replica bags wholesale in divisoria gucci replica handbags q6g65r2d36 replica bags wholesale mumbai replica bags on amazon special info x5b97n8q55 replica bags hong kong why not try these out k5h22n4t33 replica louis vuitton bag replica bags bangkok

    OdpovědětVymazat