sobota 3. prosince 2011

Dárek z Japonska / Japanese gift-away

3 verze, my máme přirozeně tu evropskou


Počínaje dneškem, tj. 3.prosince darujeme všem zákazníkům, kterí si zakoupí džíny (popř.cokoliv jiného) od Japan Blue nebo Momotaro originální denimový kalendář pro rok 2012.

Starting from today, 3rd of December, we give to all the customers purchasing Japan Blue or Momotaro jeans (or any top) the denim calendar for the year 2012.


U nás už visí!

Kalendář je sám o sobě pěkný, ale co ho staví ještě výše je fakt, že je natištěn sítotiskem na prémiový denim od japonských mágů z Momotaro. Symbolizuje že rok 2012 je japonským rokem draka, což je v Japonsku signálem, že je dobré v takovém roce počít potomka. Pokud se tak rozhodnete, bude to jedině dobře, ale pokud se rozhodujete o nákupu superkvalitních japonských džín, tak vězte, že zásoba kalendářů je omezena a kdo dřív přijde....



2012 - The year of selvedge




Nepravidelná struktura - jedinečný charakter takového denimu jej předurčuje k výrobě nejlepších džín


The calendar itself is very nice but what is so special about it? The thing is that it is screen printed on the premium denim made by the japanese masters from Momotaro. The dragon symbolizes obviously that the 2012 will be the Year of the Dragon. For some it might be a sign to get a Dragon Year Baby. If you will decide so then it is certainly a good thing but if you are deciding about buying a pair of jeans made of Japanese premium denim, do it quickly. The supply of Dragon Calendars is limited.


Ilustrace je jiná, taková japonská..

Žádné komentáře:

Okomentovat