pondělí 29. srpna 2011

Royal RepubliQ



Kůže je jedním z mála dosud používaných přírodních materiálů, které s postupem času a používáním nabírají na kráse a osobitém charakteru.


Chlapi z Royal RepubliQ mají vkus, i na auta..

Procházíte se po francouzském tržišti a najednou vidíte růžek něčeho, co Vás okamžitě zaujme. Vidíte kousek povrchu z hnědé kůže a dáváte pryč vše co leží v cestě k tomuto pokladu. Z hromady věcí pak vyndáte starý batoh, pár bot nebo možná pásek. Staré kožené věci jsou jako diáře minulosti. Berete trofej do rukou, s respektem, protože víte, že kus patřil v minulosti někomu jinému a právě Vy jste ten šťastlivec, kterému se poštěstí rozkrýt tento příběh.



Fascinace, respekt a vášeň pro kůži (i když by se zde správně hodilo slovo useň), vintage, nejvyšší kvalitu a design. To jsou stěžejní body filozofie Royal RepubliQ. Znamenají pro RR hnací motor, který je neúnavně žene vpřed při výrobě nových bot, pásků a tašek. Ty pak budou žít svůj život a po dlouhých letech budou vyprávět příběh svého majitele. Čím vyšší kvalita, tím delší a lepší bude celá story.

Kůže


V RR na vše používají jen kůži nejvyšší kvality (full grain & A grade), design je ovlivněn např. starými interiéry, ale i architekturou. Vše je vyrobeno rukou zkušených mistrů řemeslníků. Jejich díla se pohybují v rozmezí někdy mezi ležérním a sofistikovaným stylem, mezi denim a vyšší módou, se skandinávským stylem a vlivy z celého světa.

Vypadají dobře ve společností 3 Josefů

Kořeny RR jsou v Královské dánské monarchii a pánové jsou na svou minulost řádně hrdí. Ovšem nejen Vikingové nebo Hamlet, ale také neúnavný pohyb stále vpřed s průkopnickým duchem, svobodné myšlení překonávající pomyslné hranice. Royal RepubliQ má své krédo, své Aims of Life a toho se drží.



V nabídce eshopu Denim Heads a zároveň v kamenném krámu v Rámové 3 je nyní vybraná kolekce opasků, tašek, peněženek i bot. Vše vypadadá pěkně i na fotografii, ale teprve když si věc vezmete do ruky a hlavně si k ní přičichnete, pak vše dává smysl.

Dřevo, kov, kůže, sklo, denim... a zeď


Rada zdarma na závěr: vybírejte barvu pásku podle barvy bot.


Stejně dobrá jako je skandinávská kůže od Royal RepubliQ je i letitá deska Turbonegro, kupodivu s názvem Scandinavian Leather... Rozhodně všem doporučuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat