úterý 3. ledna 2012

Midori Spiral Notebooks



Zařazení kožených diářů Midori do nabídky Denim Heads ještě předčilo naše optimistické očekávání. Nejen z tohoto důvodu nabídku Midori ještě rozšiřujeme o jednoduché bloky Midori Spiral Notebooks.



Bloky se dodávají ve 4 formátech (A5, A6, B6 a B7). V každém formátu jsou k dispozici tři různá provedení. Jednotlivé typy jsou označeny symboly zvířátek.

Kompletní nabídka Midori Spiral Notebooks


Camel (Velbloud) jsou označeny diáře, které jsou vyrobeny z hnědého "kartonového" papíru. Spirála, která tvoří vazbu je v barvě mědi. Ano, jednotlivé typy se liší i takovým detailem jako je barva pružiny. Sešit obsahuje 160 stran (80 listů). Koupit možno třeba zde.

Na takový papír je radost psát


Polar Bear (Lední medvěd) oproti tomu obsahuje 200 stran (100 listů) krásných sněhobílých papírů. Papír je tentýž, který je použitý u Traveler's Notebooků. Vazba je tvořena spirálou stříbrnou. V nabídce například ve formátu A5.

Japonský cit pro detail


Posledním typem je Kangaroo (Klokan). Název není odvozen od barvy papíru, ale od zajímavé vychytávky, na každé straně je malá kapsa. Kapsy jsou mohou být použity na cokoliv: účtenky, peníze atd.  Papír je opět stejný jako u kožených diářů. Pružina tvořící vazbu je zlatá. Máme je např. ve formátu A6.




Jedná se opět o věci, u nichž je prostě vidět japonský smysl pro detail a výběr těch nejlepších materiálů. Pokud si chcete sešity prohlédnout, přijďte se podívat do obchodu Qubus x Denim Heads v Rámové 3 v Praze 1.


Kařdý typ a formát si jistě najde svého spokojeného majitele

Žádné komentáře:

Okomentovat