středa 11. května 2011

Denim Heads v ex-Qubusu

Již nyní můžete po nějaký čas zakoupit vybrané zboží z kolekcí Denim Demon, Indigofera, Momotaro, Armor Lux, Ijin a Qwstion v e-shopu Denim Heads. Ovšem to co zboží těchto značek odlišuje od ostatních  na trhu poznáte teprve při osobním kontaktu. Sáhnout si na kvalitní mnohauncové džíny je totiž pocit, který prostě přes fotografie zprostředkovat nelze.

Proto jsme se rozhodli ve spolupráci s matadory českého designu studiem Qubus přivést na svět nový projekt. Princip projektu spočívá ve sloučení či lépe řečeno prolnutí originální nabídky Qubusu a neméně originální škály produktů ukrytých pod značkou Denim Heads.

V současné době probíhají v obchodě poslední stavební úpravy a ještě před koncem května bychom měli krám v centru Prahy otevřít. Rádi Vás pak uvidíme, poradíme při nákupu exkluzivních džín nebo čehokoliv jiného nad šálkem kvalitní kávy, popř. u studeného piva.

O pokroku při přípravě obchodu na otvíračku budeme průběžně informovat zde.

Již BRZY!

Promyslet

Změřit

Vytvořit

2 komentáře:

  1. Can't wait for this! Finally a place to get some decent denim in Prague, instead of all that overpriced and horrible G-Star & Diesel crap. Good luck.

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks for kind words. I am sure that you will be not disappointed.

    OdpovědětVymazat