středa 22. června 2011

Opening party Qubus x Denim Heads

Slavnostní otevření Concept Store Qubus x Denim Heads




Concept Store Qubus x Denim Heads



Jedinečný sortiment Design Studia Qubus se prolíná s pečlivě vybranými kolekcemi prémiových značek oblečení nejen z Japonska, Švédska a francouzské Bretaně. Jádrem konceptu zůstává kvalita, netradiční přístup a vynikající řemeslné zpracování. Denim ve své nejčistší formě spolu s tradičními českými materiály jako sklo a porcelán se představuje pod společným jménem Qubus x Denim Heads.

Concept Store je určen pro všechny, komu je cizí anonymní nákup ve stylu „nakup a odejdi“. Každý výrobek v našem obchodě má svůj původ, historii i příběh.

Přijďte si do Rámové 3 prohlédnout, vyzkoušet a pohovořit s fundovaným personálem. K tomu nabízíme šálek dobrého espresa, láhev špičkového piva nebo sklenici domácí ovocné šťávy.

 



Original range of Design Studio Qubus is diffused with precisely selected collections of premium brands (not only) from Japan, Sweden and french Brittany. The core of our Concept is a finest quality, attention to detail and a great craftsmanship. Denim in its purest form together with traditional Czech fabrics like a glass and a porcelaine is introduced here under the flag Qubus x Denim Heads.

Concept store is dedicated for all the people which are aside to a shopping habit "buy and go away". Every product has its own origin, history and a story.

Come to see us & talk with highly educated staff. We can also offer you a cup of finest espresso, bottle of connoisseur beer or a glass of hand made fruit juice.




www.denimheads.cz       www.qubus.cz




Kde / Where
                    Rámová 3, Praha 1 - Staré Město
Kdy / When
                    28.června 2011 od 18 hodin
                    28th of June, 2011. From 6PM.

Žádné komentáře:

Okomentovat