čtvrtek 16. června 2011

Japan Blue v Praze

Japan Blue a Momotaro Jeans by Japan Blue

Do Prahy dorazila první kolekce Japan Blue. Jedná se o džíny Made In Japan, ovšem cenově v úplně jiné hladině než jsou unikátní džíny Momotaro. Oproti Momotaro sice chybí některé detaily, které jistě ocení nejeden džínový fajnšmekr, ale jen takovým způsobem se v Japonsku podařilo snížit cenu na téměř polovinu cenu Momotaro džín. Prodejní cena je stanovena na 3990,- Kč.
O propojení Momotaro a Japan Blue, a o podrobných detailech celé kolekce jsme psali zde.

14,8 uncový Selvedge denim, 100% bavlna z USA

Fotografie jistě mnoho napoví, ale nejlepší je takový materiál vidět a hlavně mt ve vlastních rukách, jen tak je stoprocentně poznat rozdíl mezi obyčejnými džínami (kterých jsou plné "denim shopy" v Čechách) a kvalitou, na kterou zatím nikdo mimo Japonsko zdaleka nedosáhne. Vše můžete ode dneška vidět, vyzkoušet a koupit v kammeném obchodě Qubus x Denim Heads v Rámové ulici č.3 v centru Prahy.

Škála denimu je široká, každý si vybere

Důležitým faktem je také to, že žádané úzké střihy džín v nekopromisní kvalitě japonského denimu jsou na trhu zatím spíše vyjímkou. Zde Japonci vychází vstříc požadávkům evropských zákazníků. Džíny mají nejen zajímavé střihy, nejlepší materiál, ale i spoustu detailu, které každý, kdo nosí své džíny rád, jistě ocení...




Charakteristickým znakem Japan Blue je modrý steh na vnitřní straně nohavic

Oproti tomu Momotaro by Japan Blue má svůj tradiční růžový steh






Žádné komentáře:

Okomentovat