středa 12. října 2011

Nové modely Qwstion


Do i tak obsáhlé nabídky tašek Qwstion přibyly nejoblíbenější modely Weekender a Organiser, tentokrát v barvě Herringbone, ale i v přírodní Raw Canvas. Tašky, které byly už tak vynikající mají navíc ještě několik drobných vylepšení. To je samozřejmě důkazem toho, že u Qwstion neusnuli na vavřínech a své téměř dokonalé tašky ještě dále vylepšují.

Organiser Washed Grey v celé své kráse


Nejprve k modelu Organiser, který je velmi vhodný jako každodenní taška (popř. batoh) pro kohokoli, kdo tráví svůj čas pohybem po městě a musí sebou mít věci nezbytné ke své práci. Typicky třeba notebook, foťák, dokumenty atd. Na to všechno je Organiser připraven množstvím kapes a přihrádek. Dělá tím tedy čest svému jménu. Mezi jeho další přednosti patří i fakt, že taška je voděodolná a v případě potřeby lze vyndat popruhy a s tašky je pak batoh. Součástí Organiseru je také obal na notebook (do 15 palců uhlopříčky), který se dá používat i samostatně, což naši zákazníci také dělají. Barva Herringbone evokuje možná vzpomínky na tvídové materiály, ovšem při pohledu zblízka je možné vidět na povrchu materiálu náhodné drobné barevné tečky, To se nám líbí. Oproti minulé kolekci se změnila lehce velikost a rozmístění 4 kapes vpředu a přeorganizoval se i vnitřní systém úložných prostor. Kromě Herringbone máme nyní i matnou šedou verzi (Washed Grey).

Organiser Washed Grey
Organiser Herringbone v rozloženém stavu
Možnost předělat Organiser na batoh je prostě úžasná

Weekender, jak název napovídá, je typ tašky určený pro víkendové výlety na chalupu nebo krátke výlety. Lze jej také samozřejmě využít jako sportovní tašku na trénink, protože uvnitř je třeba vyjímatelný pytel na boty, popř. špinavé prádlo. Weekender má speciální neoprenové pouzdro na notebook (do 17 palců uhlopříčky) a promyšleně rozmístěné kapsy. Nová je opět barva Herringbone, šedá verze je pro tuto kolekci matná, ale stále nepromokavá. Sezóní speciální verze je vyrobena z poctivého kanvasu, což je opět odkaz do minulosti, kdy takové tašky byly všude. Popruhy (opět z automobilových pásů) jsou hnědé a zipy jsou masivní kovové, od firmy YKK. I Weekender lze snadným způsobem přeměnit na batoh v případě potřeby.

Weekender Herringbone, velmi praktická taška

Pro příznivce klasiky, oldschool Weekender Raw Canvas

U tohoto typu tašky nebývá obvyklé změnit ji na batoh

Novinkou v nabídce Qwstion je tzv. Tote Bag. Tote Bag v angličtině označuje prostě tašku s dvěma ušima, do které se dá uložit v podstatě cokoliv, ať se jedná o jablka nebo knížky. U Qwstion to samozřejmě platí také, ale jako všechny jejich tašky, i tato je vylepšena mnoha sofistikovanými detaily. Do tašky se věci vkládají horem, ale má po straně zip po celé výšce tašky, takže je obsah snadno přístupný i v zapnutém stavu. Taška má i další viditelné i skryté kapsy. Uvnitř tašky je praktická přihrádka na notebook, což je u Qwstion standartem. A opět se dá snadným způsobem přeměnit na batoh.

Sofistikovaná nákupní taška
Sofistikovaná i zevnitř, masivní YKK zip na boku

Žádné komentáře:

Okomentovat