úterý 25. října 2011

Qwstion v podzimní náladě / Qwstion in an autumn mood



non-Czech speakers please go down the page..

Je tmavě hnědá novodobou černou?



Je tu podzim se všemi svými tmavými odstíny. S podzimní temnou škálou barev připravili borci z Qwstion novou zemitou kolekci Darkbrown: Tote Bag, Weekender a Backpack (ten zatím chybí) vyrobené v nadčasovém kanvasovém materiálu. Masivní černé zipy YKK a jak je u Qwstion zvykem, i spousta praktických detailů. Vyberte si svůj kousek včas, dříve než podzim odejde se svými barvami i listím ze stromů.



Spolu s Darkbrown kolekcí k nám dorazily i překvapivě rychle vyprodané kousky jako Weekender v parádní barvě Herringbone nebo praktický a v nejlepším smyslu slova prostý Tote Bag v barvě Washed Grey.



Novinkou v nabídce jsou černé a šedé tašky Office Tote, který je (jak název napovídá) mezi sofistikovaným Office Bagem a jednoduchým Tote Bagem. Flexibilní a praktický.



Tento podzim nabízíme i velmi elegantní peněženky. Jsou k dostání v prvotřídní černé nebo přírodní kůži.



Dobrá odpověď je vždy výsledkem správné otázky. A pokud taková odpověď nabízí tašku, která vám perfektně sedne, pak spoléháte na QWSTION. Cílem jejich snažení bylo vytvoření skvělých zavazadel pro lidi pohybující se v současné, velmi dynamické době.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Is dark brown the new black?



A new season is soon to be knocking at our doors. Deep and dark colors will caress our sight. 
Along with autumns dye, QWSTION is launching the new and down to earth Darkbrown Edition: 
Tote, Weekender and Backpack (not currently available at Denim Heads) are awaiting you in timeless looking waxed canvas and tough black YKK-zippers. And as always with all the neat and amazingly practical QWSTION details. Get your piece quickly as this edition will be gone sooner than the colors of fall.



Together with Darkbrown collection we have again on stock Weekender Herringbone or Tote Bag in Washed Grey color. They were sold out surprisingly quickly. 



The new style in our offer is also Office Tote in Black or Washed Grey. Whether you like it up or down; smart or serious – the Office Tote adapts to your mood. The fully 
removable handles can be attached horizontally and vertically. Its multiple storage options provide 
you with a 15-inch laptop compartment and two practical outside zipper pockets. This classic bag 
suits every occasion - no matter if it's uptown or downtown.



This Autumn there is also another new thing from Qwstion available. The slim wallets in black or vegetable tanned leather. Check them here and here.



Good answers are always the result of the right question. And if your answer 
is a bag that suits you perfectly, then QWSTION can get you there. 
Our goal is to create the perfect bag for people in a modern environment.

Žádné komentáře:

Okomentovat