pondělí 2. prosince 2013

Pop Up Women& Men Collection 10.-14.12.2013

Náš Concept Qubus x Denim Heads je známý tím, že se snažíme aby se tam všichni cítili dobře, nicméně sortiment a nabídka občerstvení spíše nahrává pánské části populace. Vyslyšeli jsme však i ty ostatní a proto Vás všechny zveme s Vašimi polovičkami na první akci svého druhu u nás v Rámové: Pop-Up Woman&Man Collection

Kromě kvalitní kávy a néměně kvalitních piv, whisky a rumu na Vás bude čekat (leckdy) i dámská obsluha a sklenička Prosecca. A hlavně výběr dámského oblečení v produkci nám blízkých Bella Brutta (Scotch&Soda, Emu, Royal RepubiQ, Zdar). Řekněte sami, dá se toto odmítnout?

Our Concept Qubus x Denim Heads became quite well know like a place where anyone should feel good but the truth is that our brand portfolio and the drink menu is more popular for gentleman part of population. We here what you say and that is the main reason to invite you for a first event of its kind in our store: Pop-Up Woman&Man Collection.

Quality coffee and selected beers and shots are obvious. Beside those you can expect (sometimes)  ladies like shop assistants and instead of single malt whisky you could have a glass of Prosecco. But foremost you will see a selection of ladies garments under supervision of our dear friend from Bella Brutta (Scotch&Soda, Emu, Royal RepubiQ, Zdar). Could you resist?



Žádné komentáře:

Okomentovat