čtvrtek 20. října 2011

Qwstion do světa / Qwstion to the world



To, že všechno co společnost Qwstion vyrábí je kvalitní, pěkné a inovativní už všichni víme. Ví to i desítky zákazníků Qubus x Denim Heads (a eshopu Denim Heads), kteří již některou tašku Qwstion doma mají.

Everyone knows that everything mary by Qwstion is a high quality, nice and innovative. Also, tens of customers of our Qubus x Denim Heads Concept (and eshop Denim Heads as well) which already purchased some of the Qwstion bags.




Ovšem v Curychu neusnuli na vavřínech a expandují dále do světa a to tak, že nekonvenčním a inovativním způsobem. V japonském Tokiu, ve čtvrti Shibuya, která je proslulá svými obchody vznikne na měsíc a půl pop-up Qwstion, kteří si od něj slibují zdroj nové inspirace a také zkušenosti, které jim jistě pomohou v jejich již tak našlápnutém rozvoji.

But they are heading forward all the time in Zurich and spread all over the world. And, like always, with non usual and innovative style. In japanese Tokio, in  Shibuya district (famous for all the shops etc.) will be opened POP up, this is 1 of 2 in Tokyo, which will be there for 1.5 month total. We think this is a great concept which we will learn from to get to space management at the department stores.



Mezi další plánované projekty patří i prostor v Singapurském obchoďáku Tangs a také v nejlepším filipínském obchodním centru. To bude však až v březnu 2012. Zatím tedy foto z Tokia. Jsme velmi rádi, že tuto mladou, ale perspektivní značku můžeme nabídnout i u nás, v Praze, v Čechách!

Next exiting projects are a Space in Singapores TANGS department store and in Manilla^s best department store, where we start with a SIS in March 2012. At the moment, only a couple of pictures from Tokio. We are more than happy that we could show and sell this brand also here, in Prague, in Czech rep.












3 komentáře: