pondělí 19. března 2012

Soxisix belts - new stock



Značka Soxisix má v našem portfoliu velmi specifické místo. Je totiž (zatím) jediným českým produktem v nabídce Denim Heads. V kamenném obchodě je tato skutečnost změněná přítomností skvostů od předních českých designérů, které jsou díky nemalé snaze Qubus design studia vyráběny také pouze v Čechách.

The Soxisix brand is a very special part of our portfolio. It is (recently) the only Czech brand among the others we offer on our Denim Heads site. In Concept Store Qubus x Denim Heads, we offer also the beautiful objects created by the best Czech designers and thanks to Qubus design studio, those pieces are all made here, in Czech republic too.

Soxisix VZ.29 Black

V nabídce Soxisix přibylo několik úplně nových modelů, jako např. VZ.29 se zajímavou, českou armádou, inspirovanou přezkou, který nabízíme v obou možných barevných mutacích, černé i hnědé. Dále je pak k dispozici černá verze nejpopulárnějšího modelu VZ.20. Samozřejmě, že jsme se pokusili i doplnit řady stávajících modelů o chybějící velikosti. To, díky limitovaným a číslovaným sériím, není vždy úplně možné, nicméně nabídka je velmi široká. Přesvěčte se sami zde nebo se přijďte podívat do Concept Store Qubus x Denim Heads. Takové pásky opravdu těžko uvidíte někde jinde. A více než jistě je nikde jinde nekoupíte.

There are some brand new models on stock. For example, the model VZ.29 with a special buckle inspired by the original Czech Army belts. We stock both versions, black and brown. There is also a new, black option for most popular VZ.20. We tried to restock all the missing sizes of the older models. Sometimes, it was possible because the series of belts are made in limited, numbered editions. There are still a lots of possibilities when chasing for an ultimate belt. These belt you hardly can see somewhere else, and certainly, you cannot buy them anywhere else. Only in Concept Store Qubus x Denim Heads in Prague

Nechybí ani maximálně autentický obal. / Also the packing is made to meet the real authenticity..

O tom, že jsou pásky ručně vyráběné za použití tradičních postupů a materálů jsme psali již dříve na našem blogu. Nyní popis doplňujeme fotkami z výroby, které dokumentují autenticitu jednotlivých fází výroby.

We already did write about the traditional proceses and a craftsmanship behind the creating Soxisix belts. Now you can have a look how authentic the manufacturing can be.













Žádné komentáře:

Okomentovat