sobota 18. srpna 2012

Japan Blue - restocked



Džíny Japan Blue jsou mezi našimi zákazníky velmi oblíbené. Džíny Japan Blue totiž nezapřou svůj původ. Denim, který je samozřejmě tkaný v Japonsku, uspokojí i nejnáročnější fanoušky a na druhou stranu je levnější než třeba džíny Momotaro. O tom, proč tomu tak je jsme psali např. tady. V tomtéž článku je i jednoduchý popis celé nabídky Japan Blue Jeans. Za cca 14 měsíců si našly své kupce ve všech možných kategorií.


U řady SP je tato nášivka v barvě přírodní kůže, u JB řady je bílá. Logo je totéž



Proto jsme tedy objednali téměř všechny velikosti všech modelů Japan Blue. U minulé kolekce byly k mání v podstatě dva střihy v několika materiálových variacích. Jednalo se o střih Skinny (JB0101, JB0102, 0100SP) a střih Tight Straight (JB0701, JB0703, 0700SP).

Komplet řada Japan Blue


Novým modelem je zatím pouze 0400SP, který je první vlašťovkou nového střihu. Jedná se o rovnější střih se zužujícími nohavicemi, tedy nohavicemi velmi zhruba něco mezi oběma výše zmíněnými sřihy. (Tapered). V oblasti pasu a stehen je naopak volnější než oba zmíněné.

Jednoznačně nejvíc zúžený střih Japan Blue


Od japonských přátel jsme obdrželi i fotky džín po půlročním nošení a prvním vyprání. Chlapci nenosili tyto džíny každý den, ale 3 - 4 dny v týdnu. Plánujeme zvěřejňovat i fotografie našich zákazníků v džínách z našeho obchodu. Částečně jsme se tomu věnovali u několika přátel v průběhu celého roku v cyklu Fashion Monday (projekt, který má nyní také víceméně dovolenou), ale již od září se vracíme v plné parádě. A vězte, že bude z čeho vybírat.

Džíny nošené 2-3 dny v týdnu po dobu 6.měsíců, bez vyprání

Struktura japonského denimu vynikne již po krátkém nošení







Žádné komentáře:

Okomentovat