pondělí 4. března 2013

Soxisix - wallets, key hooks etc.



Naši dobří přátelé ze Soxisix právě vyrobili první várku peněženek ve třech velikostech a navíc ješte karabiny na klíče a pro fajnšmekry také pásky na hodinky. Vše samozřejmě vyrobené ručně, v Čechách a z nejlepší dostupné kůže, pardon: usně.


Our friends in Soxisix brand have just finished the first batch of wallets in three sizes. New products are also key hooks and watch straps. Obviously, all is handmade of best possible leather.



Začněme podle velikosti. Největší peněženka, kterou nyní máme k dispozici, je tzv. biker's wallet (motorkářská peněženka). Také se jí říká Trucker's wallet, ale nejsme si jisti, zda ji uvidíte u pumpy na Devíti Křížích na D1. Rozměr je zhruba 17,5 na 9 cm, takže při nošení v zadní kapse u džín její horní část vykukuje a s ní i i kruh, na který je upevněný masivní kožený "řetěz". Ten je zakončen ručně odlitým hákem, kterým se peněženka uchytí za (typicky) opasek. K dispozici je zatím pouze v černé a tmavě hnědé barvě.

Let's start with the biggest wallets. It is called biker's or trucker's wallet (not sure how many truckers use this kind of wallet). The sizes are approximately 17,5 x 9 cm so when you put it in your back packet you can see the circle where is leather lanyard fixed. On the other end of the lanyard there is massive custom metal hook. Currently we have it in black and dark brown leather.



Klasičtější velikost peněženky (cca 12,5 x 9 cm) je navíc ještě v barvě cognac a navíc je možno míti bez "řetězu". Zpracování je samozřejmě skvělé a troufáme si tvrdit, že takovouto peněženku v pohodě ještě může zdědit i váš vnuk. Stejně jako u Biker's wallet, je i u této použity na kapse na mince zipy od ryze české značky Kooh-I-Noor. Stejný výrobce dodal i druky.




More typical size of the wallet (circa 12,5 x 9 cm) is available in black, dark brown, but also cognac color. You can have it without lanyard and hook too. The craftmanship is on the highest level and we can be sure that you can pass the wallet to your grand son one day. On this wallet (and the biker's one) there are zippers and snaps made by strictly Czech company Kooh-I-Noor.




Ve všech 3 barevných provedeních se vyrábí i Small Wallet, která obsahuje pouze dvě vnitřní kapsy velikosti platebních karet. Všchny veliosti peněženek se prodávají v originálním zeleném plstěném pouzdru.


The small wallet is available in all three colors too. Inside there are only two pockets with the size of credit card. All the types of Soxisix wallets are being sold in custom made green felt bags.



Drobností, která potěší všechny, kterým svazky klíčů neustále trhají kapsy na džínách. Key hook od Soxisix odsune stylovým způsobem tento problém do zadní kapsy. Karabina je odlitá přesně na zakázku a jedinou údržbou, kterou potřebuje je kapka oleje možná jednou za rok. Opět v černé a cognac barvě.

The small, but useful thing for anyone who has destroyed his pockets by couple of keys. Using Soxisix Key hook will literally move this problem to the back pocket. Snap hook is also custom made and the only maintenance is to put a drop of oil inside maybe once a year. Black or cognac on stock.



Specialitou a i pro nás naprostou novinkou jsou řemínky na hodinky, vyrobené opět nekompromisně kvalitním způsobem. Tak jak jsme u Soxisix zvyklí. Řemínky jsou k mání v černé a tmavě hnědé barvě v různých délkách a ve dvou šířkách (22 a 24 mm).

The very special thing also for us are the watch straps, again made in a very good quality. Yes, we can expect such a high level from Soxisix. Straps are either black or dark brown and there are different sizes. You can have them 22 or 24 mm wide.



Jsme velmi rádi, že se sortiment Soxisix posouvá i do dalších sfér a těšíme se na další překvapení. Obzvláště nás těší fakt, že je to značka, která využívá poctivého českého řemesla!

We are very proud and happy that the Soxisix portfolio is getting bigger. And we are even more than happy with the fact that those nice things are made thanks to a great Czech craftsmanship!


Žádné komentáře:

Okomentovat