čtvrtek 6. června 2013

Concept Qubus x Denim Heads vykraden - Robbed - please share

KILL ALL
THE BURGLARS!


V noci mezi 31.5. a 1.6. a pak také patrně nad ránem 3.6. se k nám do obchodu vloupali zloději. Kromě poškození vstupních dveří nám byla způsobena velmi značná škoda díky množství věcí, které si zloději odnesli.
Seznam je poměrně dlouhý, ale jedná se vesměs o věci, které nikdo jiný v Čechách neprodává. U některých položek se jedná o originály, od kterých ani další kusy vyrobeny nebyly. Pokud byste, prosím, některou z věcí uvedených v albech fotografií, které jsou uvedeny níže, někde viděli, dejte nám prosím vědět (info@denimheads.cz). Odměna za přínosné informace je samozřejmostí.



During the night from 31.5 to 1.6.2013 and also in early morning hours 3.6. we had a visit which was not very welcome. The burglars broke the front door and stole a huge pile of things. Some of the stuff they took away was very unique and some were made only in one piece. jeans. Some of them are made in very small batches and are produced by hand. It means they are originals. If you would see some of those things anywhere, please contact us (info@denimheads.cz). There will be albums containing the stolen goods very soon. Reward for relevant informations is obvious.



Kromě oblečení a dalších věcí, které patří do našeho sortimentu, bylo odcizeno:
Except clothing and other stuff from our portfolio we miss these:

  • zrcadlovka Canon EOS 350D (S/N: 1130782381) s nabíječkou a 4GB paměťovou kartou, plus kabely. Fotoaparát byl celkem ohmataný, velice často používaný. SLR Canon EOS 350D (S/N: 1130782381) with an adapter and 4GB memory card, and cables. Camera was quite heavily used and it can be seen on it.
  • setový objektiv Canon EF-S 18-55/
  • objektiv Canon EF50/1,4
  • objektiv Canon EF28/2,8 (S/N: 174517)
  • objektiv Sigma AF70-300/4,0-5,6 DG Makro
  • polarizační filtr, průměr 58 mm
  • fotobrašna Lowepro REZO 110W černá
  • přehrávač iPod 80 GB black (S/N: 8L6390VRV9R)
  • laptop Macbook 13" white, vč. adaptéru
  • terminál pro platbu platební kartou
zbytek sériových čísel snad průběžně doplníme
the rest of serial numbers we add later



Většina odcizených tašek a doplňků jsou zde:
Most of the stolen bags and accessories:
PICASA ALBUM BAGS

Všechny odcizené bundy a svršky zde:
All the stolen jackets and tops:
PICASA ALBUM TOPS

Odcizených džín je poměrně dost, jedná se o několik kusů Levi's Vintage Clothing 501 a to typy z let 1944, 1947, 1954 a 1966. Dále o různé velikosti džín Indigofera (každý kus je vyrobený z jiného materiálu, popř. je jinak sepraný). Odcizeno bylo také velké množství džín Japan Blue, Momotaro a Indigoferave všech velikostech. Většina Japan Blue, Momotaro a Indigofera džín jsou neseprané a poměrně tuhé. Džíny Ijin se již nevyrabí a jsou specifické svým zvláštním střihem.

Thieves stole a lot of Levis Vintage Clothing jeans, Indigofera jeans and shirts, a lot of sizes of Momotaro and Japan Blue jeans. Burglars also took a stock of Ijin jeans which are not produced anymore and their cut is very specific.

Stolen jeans on PICASA ALBUM JEANS




Všem děkujeme za případné sdílení této informace. Věříme, že se alespoň část věcí vrátí k nám!
We thank you all for sharing of this information. We believe that we get at least a part of our stuff back!



Je to pro nás velká rána, nicméně rozhodně máme co nabídnout a další zboží je již na cestě. Podpora našich dodavatelů nám také dodává ještě více sil.
Jedeme dál!

It was a big punch in our face but we still have a lot to offer. New stuff is already on the way too. With a great support of our suppliers we continue in our work. 
Show must go on!





PS. Kvalita fotografií v tomto článku je nižší díky tomu, že nám chybí pořádný fotoaparát a jsou foceny iPhonem

PS. The quality of the pictures in this article is a bit lower. We do not have SLR camera right now, only iPhone.








1 komentář:

  1. F...k,there's no cameras around?i hope they catch those muthaf..kers@

    OdpovědětVymazat