čtvrtek 17. října 2013

Midori diary 2014 and other new stuff




Pro všechny uživatele jedinečných diářů Midori máme připraveny kalendáře na rok 2014. Jedná se jak o obě velikosti (Traveler's Notebook a Passport Size Notebook), tak i o obě provedení: týdenní a měsíční.

For all the users of the amazing notebooks from Midori: we have now diaries for 2014 on stock. We have them i both sizes (Travelers Notebook and Passport Size Notebook), but also both types (Weekly and Monthly).



Vše zůstává při starém, jen samolepky pro personifikaci diáře jsou jiné. Týdenní je opět z praktických důvodů rozdělen na dvě části (leden-červen a červenec-prosinec).

All is the same like it was last year, only the design of stickers for customization is different. Weekly diary is again separated to 2 refills (January-June and July-December) which means that you do not need to carry all the year diary when not necessary.

Practical info when you are traveling


Drobnou, ale praktickou pomůckou může být Plastic Sheet. Dá se využít jako záložka, jako pravítko  (20cm) nebo také jako podložka. Navíc i designem celkově zapadá do filosofie Midori, vypadá jako palubní vstupenka.



Small but useful can be a Plastic Sheet. You can use it like a bookmark, like a ruler (20cm) or you can use the back side like a grid when drawing to you notebook. It fits into design of al the other Midori stuff, the plastic Sheet looks like Boarding ticket.



Malou novinku jsme přichystali i mezi oblíbenými Spiral notebooky. Verze Bee (včela) totiž obsahuje 12 stran a na každé je malá obalka z typického neběleného papíru, která má uprostřed okénko. Dovedeme si snadno představit, že včelí verze Spiral Notebooku může sloužit jako malé fotoalbum nebo prostě k organizaci poznámek na drobných lístečkách, účtenek, jízdenek atd.




There is also a small surprise in Spiral Notebook portfolio: The Bee version contains 12 pages with small envelopes, Each of them has a small windows in the middle. It seems that you can use it like a small and portable photo album or you can organize all the small items (tickets, bills) into different envelopes.


Více o značce Midori ZDE na našem blogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat