čtvrtek 8. května 2014

Pop-up store DENIM HEADS a THE ROOM BY BASMATEE


Důraz na kvalitu, vytříbený design a nabídka značek, které nespadají do mainstreamu, to jsou módní butiky THE ROOM BY BASMATEE a DENIM HEADS. Unikátní pop-up store našich dvou obchodů bude hostit od pátku 9. května do 23. května Pánská pasáž, obchodní centrum věnované výhradně mužům. Pop-up nabídne značky, které vystupují ze šedi běžných konfekcí módních řetězců a nebyly doposud v České republice příliš známé.

Slavnostní otevření pop-up storu proběhne v pondělí 12. května od 18 hodin, na které vás srdečně zveme. Jste zváni samozřejmě po celou dobu trvání pop-upu, protože se jedná o prostředí bezesporu zajímavé a i když možná znáte naší nabídku, rozhodně stojí za prohlédnutí i v novém světle. 

Za nás, DENIM HEADS předvedeme stylové tašky a zavazadla Qwstion, džíny nejvyšší možné kvality Momotaro z Japonska, tradiční americké boty Red Wing, bretaňskou značku Armor Lux, tradiční anglickou módu značky Barbour (a očekáváme překvapení, které dosud v naší nabídce chybělo. Jedná se o velmi klasické Barbour kusy!) a další pečlivě vybrané zboží.

THE ROOM BY BASMATEE má vlastní obchod ve Školské ulici a v pop-storu v Pánské pasáži nabídne například pařížskou značku Homecore, městské batohy a messengery Cote et Ciel, dánské boty a kožené doplňky Royal Republic a značku Sixpack France, která nabízí nezaměnitelný styl vytvořený ve spolupráci se světovými grafickými designery a umělci.

Pánská Pasáž
Na Příkopě 23
110 00 Praha 1

O Pánské pasáži:
Pánská pasáž je prvním centrem orientovaným na muže v České republice. Představuje komunitní a obchodní zónu, která nabízí zákazníkům služby šité na míru. Hlavní devizou Pánské pasáže je vyškolený personál, který klientům poskytuje osobní přístup.

Obchody v Pánské pasáži se věnují zejména mužům po stránce doplňků a módního oblečení až po pánské kadeřnictví, šperky a ručně dělané nože. Pánská pasáž však může být zdrojem inspirace i pro dámy, které hledají dárek pro svého muže nebo si vybírají šperky.

3 komentáře:

  1. V Pánské pasáži jsem byl vícekrát a fakt to má něco do sebe. Jen mi tam chybí lepší barber shop a bylo by to dokonalé místo pro muže.

    OdpovědětVymazat