středa 24. října 2012

Sunpocket - new models



Již několik měsíců úspěšně prodáváme pěkné, praktické a teoreticky nerozbitné skládací sluneční brýle Sunpocket. O vzniku, resp. znovuoživení značky jsme psali zde.



Jacob Haglund se svým týmem však neusnul na vavřínech a zapracoval na nových designech brýlí. Poprvé od 80.let máme tu čest vidět dva nové typy: Samoa a Tonga. Jména jsou samozřejmě podle známých polynéských ostrovů, což je jistě opět spojnice ze surfařskými kořeny Sunpocket. Jak se psalo v prvním článku o Sunpocket, jedná se o brýle, které primárně byly oblíbené mezi lyžaři ve francouzských Alpách, ale surfařská komunita je rychle přijala za své.



Nicméně tvar brýlí Tonga jedle designérů inspirován spíše plážemi Jižní Afriky. Jedná se stále o brýle pro aktivní životní styl vyrobené z lehounkého plastu (grilamidu). "Skla" jsou vyrobena z prakticky nerozbitného polykarnonátu a samozřejmostí je 100% ochrana proti UV záření.



Stejně jako oblíbený typ Sunpocket II jsou i brýle Tonga vyrobeny (nejen) pro využití při sportovních aktivitách všeho druhu. Proto jsou nožičky brýlí poměrně těsné a drží za ušima dosti pevně. Nestane se tak, že by Vám při krkolomném sjezdu (nebo třeba při zavazování bot) padaly z nosu. Drobnou novinkou je také to, že nápis na nožicce brýlí není namalován ale vylisován.



Brýle se prodávají vždy s malým neoprénovým pouzdrem, což je samozřejmě velmi praktické. Pouzdro má ze zadní strany očko na přichycení na opasek.



V podstatě totéž se dá říci i druhé novince, typu Samoa. Dalo by se říci, že design je možná více retro, ale originální vzhled a kvalita je na stejně vysoké úrovni jako u jiných modelů Sunpocket.


Režisér Tomáš Luňák si bez váhání vybral Sunpocket Samoa pro focení posledního Fashion Monday, což bereme jako dobré znamení :)




Pro "divočejší" model Samoa byl zvolen i odpovídající vzhled pouzdra, také neoprénového, ale barevného.



Novinkou je také ručně vyrobené kožené pouzdro, které se vyrábí ve Švédsku v malé fabričce Tarnsjo, což je totéž místo, kde se vyrábí kožené nášivky pro jedinečné džíny Nezumi, které prodáváme jako jediný obchod mimo švédské území. Přírodní světlá kůže jistě časem dostane solidní patinu.



V nabídce nyní také máme limitované série známých modelů. Za Sunpocket Sport verzi máme pěkně ostře červenou verzi Fire, která má kupodivu skla zelená a u Sunpocket II jsou to modely dva, All Black čili černočerné (možná model pro fandy novozéladnského národního rugby teamu) a Cedar, které vypadají dražší než opravdu jsou. Posuďte sami. Doplnili jsme i všechny ostatní oblíbené barevné kombinace takže si může vybrat opravdu každý.







Pro osvěžení doplňujeme video o tom, jak se baví v létě amabasadoři Sunpocket lyžarského týmu. Je to velká dřina.


Žádné komentáře:

Okomentovat